eclipse

idag är den stora dagen vi alla väntat på! yeeah världspremiären för eclipse. ikväll ska jag och söta elin gå på premiären, är så grymt taggad. hoppas filmen är som jag har förväntat mig. puss

http://image3.examiner.com/images/blog/replicate/EXID21681/images/1006241204581006240737173.jpg


sucker

ibland är bara livet förjävligt, kvällens planer är att tröst äta chips och rymma, jiiippi kajaej!


Tack för att du finns ,du har underlättat dessa dagar för mig!

uuuunderbart väder

mee like! nu har jag precis kommit hem från norrköping och lämnat syrran från sports camp :) faan vad avis jag blev skulle också vilja spendera en vecka där :) men men, nu ska jag ut och bada sen så kommer marcus trevligt! imorgon blire förmodligen mys på dalarö i 30 graders värme, yeeah sommaren är här :) puss


mooovie time

heelluu! nu är jag hemma från marcus, så nu blire lite film dax för mig ska lägga mig i sängen och titta på remember me, haha lite efter som man är. men jag laddar helldre ner filmen istället för att se den på bio. så seeya latero. puss

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/12/RememberMe_poster.jpg


till marcus

hej bloggen! har ialf försökt uppdatera idag :) nu håller jag på att fixa mig ska till marcus ikväll. sen i morgon ska jag till norrköping, så vi hörs i morgon kväll någon gång då. puss på er!


finns inga ord..

..för hur mycket ni betyder för mig, mina vänner!

midsommar

midsommar, ja nu var det över! hoppas ni hade en trevlig midsommar, min var en utav de bästa på många år tkr jag. mycket trevlig. vädret var ju underbart, bjuder på lite bilder!


Dalarö

heej! idag har det vart as fint väder. verkligen, jag tog till och med mitt första dopp i havet, yeeah! jag skojar inte det var as varmt vid 4 tiden. jag till och med brände mig lite, faktiskt ovanligt här i svergie men sant. men annars så har jag inte gjort så mycket idag men lägger in bilder från idag, bilderna från igår kommer upp senare ikväll för nu ska jag bada i min pool . kyssar










..

sorry, är jätte trött från allt i hovet idag oså. men bilder kommer upp i morgon måste snacka med tjejerna mina om i morgon det blir bad på dalarö, tidigt! så måste packa nu, ringa marcus och sen sooova! puss på er kameran följer med i morgon också :)

This day will we all remember!

idag är det måndag den 21 juni :) dagen de flesta kommer att komma ihåg, dagen vi ska till hovet och kolla på taylor och kristen som kommer till svergie. ni anar inte hur mkt jag har längtat till denna dag och den kommer rocka hell. dagen kommer att tillbringas med dessa tjejer och självklart följer kameran med så vi hörs väl sent i kväll med en bildbomb. pusss :)

+


vad ska alla göra idag ?

rinng mig elr smsa mig om ni vill hitta på ngt ikväll :)  pusssi

...♥

god morgon allihopa som är vakna! själv så kunde jag inte somna igår så somna vid 4 och sen så vaknade jag utav mina syskon för någon timme sen, suuuck! men idag ska jag vara flitig, jag ska fixa lite grejer och senare ska jag träffa vickis :) sen senare ikväll kanske marcus kommer hit också. puss

bjuder en bild på jozzan och mig, bilden får mig att lee :)


tycks bli en hemma kväll..

jaa tycks bli ensam idag och titta på film och tjocka mig! har inga kommentarer ska sluta bry mig så mycket och ta hand om alla andra så mycket vad får man tbx? haha. puss 


PS. jaag har inte löshår som det ser ut som på bilden utan jag har uppklippt hår :) DS.

räädd

1001, 1002.. aaah , det åskar som fan här i Vega jag är fett sppänd! gaash och vi som skulle tillstranden idag tror inte det blir något i detta hagel liknande väder. blir nog hem till bella elr så ska jag träffa några andra kompisar. hörs senare puss

skööön sköna låtar!

John Mayer ft. Taylor Swift -  Half Of My Heart


Lovestoned - Rising Girl

Sola och bada i Piña colada, På sommarn é livet som bäst

heey! underbart väder idag heeel blå himmel och steekhett redan nu, det gillar vi! tänkte käka frukost och sen lägga mig ute vid poolen hela dagen och bara bada, sola och lyssna på music, i looove it. men om det är någon som vill göra mig sällskap så slå en pling. puss

bjuder på en somarbild, från mig och moa

Sista orden jag vill ha sagt innan..

JA, är det något jag gör som jag verkligen står för så är det att älska mina vänner och vad som än händer och då menar jag verkligen det för jag har ju drabbats av mina vänner som gått mig bakom ryggen och allt, men trots det så har jag tagit tillbaka dom och de måste ju bara visa ett tecken på min kärlek till er mina vänner.

Gabriella (Bella) Larsson



Hos dig är jag som alldra tryggast. Jag kan prata om vad som helst med dig utan att du tar illa upp eller missförstår mig. Du är en helt en enastående person, du är bäst på alla möjliga sätt och jag är stolt över att vara din bästa kompis. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, dagar som dessa saknar jag dig bara för mycket. Du är guldvärd och jag ångrar inte en sekund av dessa fina minnen vi har tsm och fler kommer det att bli i sommar, de kan du ge dig på. Från djupet av mitt hjärta jag älskar dig!

Elin Antus - Flyckt



Elin, elin, elin vet inte vart jag ska börja. Du var den tjejen jag redan visste vem det var när du började i min skola och dessa 4-5 år har vart så obeskrivligt fantastiska. Du är en stark person och att vara med dig ensam är himmelskt, för du förstår och kan läsa av mig så bra.. du vet om något är på tok elr om jag är sårad. En sak säger jag bara elin, kommer aldrig glömma orden '' Snopp & Fitta'' Right?. Med dig har jag nog haft dom alldra knäppaste stunderna men också finaste stunderna ever. Jag kommer sakna dig elin, men jag vet att det inte är över för oss två vi kommer ses i fortsättningen. I LOVE U!

Moa Johandersson



Moa min lilla solstråle! Kommer aldrig glömma dagarna i Falun när man fick vakna till din fina sköra morgon röst som skrek ; WAAAKE WAAKEYY! åhh gumman, du gör mig alltid lika glad kommer alltid ha ditt glädjande skratt i mitt huvud. Du är min galna häst tjej som brinner och kämpar för det hon vill. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta Moa Poa Toa. Love u girl!

Frida Görtz



Frida min lilla pajas. Tjejen som aldrig kan vara seriös men går på alla andras skämt! haha, jag säger bara att , är det någon man har roliga videos på så är det du Frida. Jag har inte kännt dig så länge frida, men jag kommer ihåg hur skeptisk jag var att du skulle börja i vår skola alla vi tjejer trodde att du skulle komma och ta över Moa och splittra tjej gänget. Men nej, du var en trevlig prick som jag kommit väldigt nära på sista tiden, jag är glad över att jag fick lära känna dig Frida The Master Of Disaster! JAG älskar dig.

Fanny Haraldsson



Trots att vi har grejer oklarade för varandra så vet jag att jag älskar dig ändå. Om man tittar tillbaka på alla fina minnen vi har tsm sen 6:an du, jag och fille. Jag har alltid vart imponerad på dig och dina idrotts skills. När du är glad så är du verkligen glad och sur när du verkligen är förbanad och det är verkligen du fanny. Alla har sina egenskaper sen så vet jag att du är en väldigt sårbar person också även om du kanske inte alltid visar det. Men det jag vill komma fram till är att en sån här grej, tänker inte stoppa mig från att fortsätt våran vänskap och min kärlek till dig kommer aldrig slockna. Jag älskar dig Fanny.

Viktoria (Vickis) Stålhäll



Jag har vart bästa kompis med dig vickis och jag känner dig väl. Du är en fantastisk tjej och ibland väldigt envis men står för vad du säger och det gillar jag med dig. Du är super gullig och alltid generös. Jag ångrar inte en sekund med dig när vi var som tightast, minnerna på ditt landställe och massa annat. Alla har sina bra och dåliga stunder men med dig kan jag inte minnas några dåliga stunder. I Loooooove U.

Olivia Hellmouth



I 6-7:an var vi också ganska nära varandra vi gjorde nästan allt tillsammans, du var som min mamma. Jag har alltid känt mig trygg hos dig. Du är en person som kan allt vet allt och har allt. Du är bra att prata känslor med du är bra på att göra en glad, ja du är bra på allt helt enkelt och jag har underbara minnen med dig du kommer alltid vara min perversa oliva. Jag älskar dig!
Undine Bäckman


Undine, min vackra spanior! Vem ska jag nu prata med spanien om? Jag kommer sakna dina komentarer om hur pervers jag är. Du är en glädjestråle undine, du gör mig alltid glad och du är alltid snäll. Det är synd att vi glidit i från varandra lite men sånt händer, men jag kommer aldrig glömma dig undine och jag kommer aldrig sluta älska dig. Du ska veta att du betyder för mig undine.

Josephine (Jozzan) Lundqvist



Jozzan bräää, jag kommer alltid minnas dig som min glada tuffa jozzan. som alltid sitter och spelar med sin mobil och som alltid sitter och lyssnar på en låt på mobilen om och om igen för att lära sig låten. Jag var ganska tight med dig förut i 6:an- 7:an och då var jag hemma hos dig och vi badade i bansjön och kommer alltid förknippa dig med qinoa, för jag kommer ihåg att du sa att de såg ut som mini kondomer. haha. men ialf jozzan du är en härlig person som jag alltid har roligt med. Jag kommer sakna dina sköna kommentarer, gumman jag älskar dig!

Elin Torsler



Torslan, tro det eller ej men jag har fantastiska minnen med dig också. jag var ganska bra kompis med dig i 6:an jag kommer aldrig glömma när jag var hemma hos dig och vi spelade bluff elr vad det hetet och vi hade ögonbindel och så skulle man smaka på typ senap och majs och gissa vad det var, kommer du ihåg det? jag gör det ialf och vad som än händer så kommer jag aldrig glömma dig elin. Du har också vart en del till vad jag är idag. Du är en underbar person och fortsätt med det. Jag älskar dig för den du är.

Ada Ros



Ada Prada! Jag är tacksam att jag fick lära känna dig, har många fina dagar jag tillbringat med dig. Kommer minnas dig som en snäll, glad, trevlig, rolig och skön tjej. även om vi inte har tillbringat de senaste åren tillsammans så mycket så kommer jag ändå alltid älska dig, för en gång älskat alltid älskat.

Alice Nero



Alice Nemo! skämt och sido. Gumman, du är och har alltid vart snäll mot mig. Med dig har jag också otroliga minnen och jag vet att jag kommer sakna dig även om vi inte omgåtts så mycke på senaste tiden. Men jag har alltid älskat dig, du är en superbra kompis som alltid ställer upp och ta vara på det för du är fantastisk alice.

tråkväder..

hellu! väder händer i kväll brothers? själv så har vi gäster nu och senare ikväll kanske jag ska dra till några kompisar, men men vi får se det är ju sommarlov nu så jag tar en dag i taget. pöss

Bilder Från Gårdens Bad

igår var vi ett riktigt gäng vid gårdens här är några bilder som jag snott av elin boström! peace


gladooo

heey, var på as dåligt humör nyss men sen så piggade jag upp mig med lite muusic. så tänkte ge ett råd till alla som deppar där hemma. denna låt känner vissa igen från riktiga tarzan i slutet när de gifter sig. den är grym. pussi

Dela - Johnny Clegg


skolavslutning

idag är det skolavslutning, har ingen stor lust att gå ut i huvudtaget i detta väder, spöö regn juhu! men, när jag väl är där så vet jag att jag inte vill gå för det är sista dagen som man ser vissa 9:or man aldrig kommer träffa igen. sorligt. men ialf, tänkte bara visa några bilder från skolavslutningar från ks genom åren. puss (försenat inlägg)

skolavslutningen i 7:an



skolavslutningen 8:an




sommar

tänkte lägga mig i sängen nu och titta på tv måste upp ganska tidigt i morgon vid 7 och duscha och greja för skolavslutningen och sen senare på kvällen ska alla till gårdens kmr bli mysigt! sen så kanske elin och moa ska sova hos mig, najs! länggtar tills i morgon. puss bjuder på en sommar bild på mig & moa hahah.


fotbolls match

heeey, idag var det sorligt nog nästsista skoldagen! hemskt verkligne, förut såg jag ifram i mot att sluta skolan och nu vet jag inte riktigt längre. kommer saknar alla grymt. men aja ialf idag så hade vi städning och sen kom dagens höjdpunkt presskonferansen och fotbolls matchen 9:orna mot lärarna. gryym match! trodde vi skulle förlora först men nej, 6-5 till oss. vi vände i sista 15 minuterna. yeeeeeeah. en bild från idag pusss


Mer att bjuda på ♥

bilder tagna av bella och fanny

 


Skolbal 8/6-10

Här kommer några av mina bilder från balen igår, grymt lyckad kväll tack till alla!

Vi åkte rosa limo




vi firade



i limon




bella och jag


moa, frida, elin, bella och jag


fanny, moa, frida och elin


eva och fanny


alla tjejer

jag har feber..

passar inte riktigt in just nu, har feber och imorgon är det bal och allt! suuck händer alltid mig. men ska lägga mig i sängen nu framför 2½ män med ett kallt glas cola. pusss hörs i morgon

idag har jag..

...firat sveriges nationaldag! först så har jag målat och jobbat idag jäätte duktigt av mig. sen så efter det kom pappa ut med fika, en jätte god hemma gjort sommar tårta, muuums! sen så har jag och familjen spelat kubb, krigat vid poolen och bara tagit det sooft, en familje dag helt enkelt och nyss åt vi en super duper god gillad sommar middag. jaaa that's it, bilder enjoy!






cyckeltur och godis

hejhej, haha fina inlägg anton gjorde på min blogg igår haha. men det var igår idag är en ny dag. bilder kmr upp senare i kväll, men nu ska jag och min syster ta en låång cyckeltur och sedan påväg hem ska vi handla godis på city gross. japp, idag blire chillkväll ska plugga min moppe teori också. puss så läänge!

I spanien har de världens godaste godis, jätte starka färger muuums!


det är jag som är anton

hej som ni ser är anton den nya proffsiga blondinbella upplärda bloggaren.

´twilight

min bästa ´kompis heter twilight och johanna eriksson

kissie och blondinbella kan inte sbvenska som jag

hejpådej

det är jag som är megasuper bästa bloggaren jag bloggar som inte nån annan kann

det är inlägget slår kissies

heeeeeeeeeeeeeejj

det är jag som är bäst

det var jag som tappat bort min mobil när jag va i skara

Twilight♥

heey, nu har jag nyss kommit hem efter en lååååååååååång dag. gick upp väldigt tidigt i morse och orkar inte berätta hela kalabaliken genom att få tag i dessa biljetter, men det fick vi alla (jag och mina kompisar) och det är vi överlyckliga för om ni vill köpa biljetter av mig till twilight fan event på hovet så är det bara gå in på min profil på fb och kommentera :) men men , här är dagens bilder ,blev inte så många frida raderade vissa:( !

max bror!

söta elin

jag, elin och moa på bussen hem


såå jävla trött på dig.

hejdå snart så drar jag till elin där natten ska tillbringas och sedan ska jag , moa, elin och frida sitta hela natten utan för sergel :) jag tror inte att vi kmr få biljetterna ,men det kan man inte säga om man inte försökt. såå bye wish me good luck! hörs i morgon kväll!

..

hejhej.. jag vet verkligen inte vad som hänt med mig på sista tiden jag är så fruktansvärt trött när jag kmr hem från skolan nu för tiden. jag somnade i soffan framför nickelodeon med syrran när jag kom hem, hahha. men nu försöker jag göra klart det absolut sista i skolan engelska block diagnos sen så ska jag bara göra en läsförståelse i spanska i morgon sen är jag done! yeea. på torsdag tänkter jag inte berätta för alla vad jag ska göra med det lär ni se sen, bilder ska även tas :) senså idag har pappa betalat min moppe kurs som börjar nu på fredag , ääääntligen! yees det var allt tror jag, back to wooork!

RSS 2.0