saknar..

SAKNAR SOMMAREN..


trött och handikappad

hej! idag är jag ruskigt trött somnade i sängen när jag kom hem. hihi, men dagen har tillbringats på rudan dåra med skolan, vi har spelat brännboll och orgenterat, jäävlar vad man var slut sen. jaja, men p¨å brännbollen så gick något snett när jag sprang så jag stäckte mig, så nu när jag skulle gå ur sängen för att äta så ramlade jag ihop skit läskigt men sant, så kan inte gå med vänsterbenet , känner mig handikappad. men det är bättre snart för har mitt pappas super duper stick på mitt ben nu så det sticker som bara den men det hjälper faktiskt, nu kan jag snart gå igen :) haha tråkigt inlägg men har inte stor lust idag, tar igen det i morgon. puss

Tenerife i mitt ♥

(gamla bilder)

fan vad jag saknar spanien mitt, längtar till mitt kära tenerife! 3 gånger per år räcker inte, vill bara vara där nu och leva livet vid stranden, sola,bada, äta & shoppa. gå på stan på kvällarna och träffa massa söta killar! det är vad livet går ut på.

Summer feelings in (Las)Vega(s).

bilder tagna av moii

Tjejmiddag hos Fanny.

hejhej, nu har jag kommit hem för exakt en timme sen från fanny :) vi hade det trevligt! är trött och ska prata med noa nu på msn, bilderna får sääga allt :) puss PS. glöm inte bort morsdag i morgon DS.

elin och bella

födelsedagsbarnet

mina älsklingar

fanny och josefi

fanny och hennes fina shotglas

jag, bella och moa

bella och jag


3 good party soongs!

Kato - Turn the lights off
Inna - Hot

Stromae - Alors on dance

Alla vill till himmelen, men ingen vill dö.

tja, har lite protom men tänkte bara göra ett snabbt inlägg, ska duscha och fixa mig och så sen ska jag möta brudarna i centrum och senare ska vi till fanny på tjejmiddag mys :) puss, lägger in bilder ikväll!

Kvällens pic's

heeelllou natt bloggen! nu har jag nyss kommit hem , fett skönt ialf. skulle ju kommit hem ännu senare men pallade inte stanna kvar och så fick jafg öndå skjuts hem av fannys päron så slapp åka buss hem . men aja kvällen började inte så bra med slutade galannt! verkligen jag hade as kuuul! med nära och kära vänner. yeepp. biilder. pusss

bella, wille o philip

jag & fanny

sebboo & moi

beella busfrö

jag & bella älskar varann!

sebbe got pimp.

jag, sebbe och bello


sliten dag..

heej! nu har jag nyss kommit hem duschat och nu sitter jag framför datan och snackar plan's med bella om i morgon ;) yeeeah! men har haft dans audition idag, gick väl bra! har kämpat så hårt så jag kan inte gå för har fått blod blåsor under fötterna, aaaj ont! men men, i morgon blire göött vi hörs kanske i morgon natt, hej då! pusss på er, bilder ska tas heeela kvällen!

...♥

... kärlek ? ledsen ? olycklig?
Det är så jag känner just nu. är det så här livet ska vara? så vill jag fan inte leva!


gooooood morgon!

goood  morgon allihopa! vaknade för mindre än en timme sen :) det är kalas fint väder ute, dock kanske inte så jätte sommar varmt men ialf varmt. ja själv måste man plugga på sin lediga dag, ska plugga spanska, matte och engelska, suuuck! men sen nästa vecka blir det chill från skolan :) jaa vad ska alla göra i helgen då ? själv ska man i morgon på audition och sen på fredag vara med killarna och tjejerna och sen på lördag vara hos fanny på tjejmiddag :) ja men nu måste jag fortsätta plugga, see ya!

Resultat




Bake time with sis

hejhej, nu har jag och syster precis bakat sockerkaka muumsigt! jupp jupp, vi är hemma själva och myser lite men nu ska jag sätta mig i soffan med henne och vi ska roa oss framför disney channel :) tjjaarå.

some pic's






visst är vi söta?


Vad är K Ä R L E K?

Kärlek är en obeskrivlig känsla. Det är som att gå runt och ha fjärilar i magen, men samtidigt som att känna sig oerhört lycklig. Det är som att få ett slag i ryggen eller tappa talförmågan varje gång man närmar sig personen. Man vill le och säga jag har saknat dig men får bara fram ett oskyldigt ''hej''. Men sanningen är att, hjärtat dunkar i 180 och man känner att den röd, rosa färgen börjar blossa upp på kinderna. Men man vågar inte, man är för ynklig och rädd för att göra fel. För man tror att personen ska sluta gilla en, men sanningen är att han/hon är exakt lika nervösa inombords men har bara lärt sig att hantera det. love sandra


I ♥ ...

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förendrats
Men du finns kvar
Allt är svävande men nu så ser jag klart



Enrique Iglesias

http://www.123musiq.com/images/Escape-EnriqueIglesias.jpg

 

så jävla het! jag har faktiskt inte tänkt på det förut men nu när jag kollade igenom hans låtar på spotify så har man ju diggat till dom förut på radion. han är faktiskt förvånadsvärt grym! skulle inte tacka nej till honom som pojkvän. något som gör honom ännu sexigare är att han hablan espsañol. me encanta!

 


kooom hem nuu..

saknar dig något enormt bästavän♥

Robin Hood

heeey! nu har jag nydligen kommit hem från en trevlig kväll med grabbarna grus. vi var och kollade på robin hood på bio , det var grym. jag, noa, freddy, eric, anton, philip, lillphilip, lillwille, marcus, fredrik och sebbe :) kuul faktiskt! sen påväg hem till eric så stötte vi på olivia, vickis och undine som var haha ganska glada i vågen. jaja men nu är jag svin hungrig har bara ätit popcorn så ska ta och käka lite nattkäk nu, pusss.

http://vhianzhee.files.wordpress.com/2010/03/robin_hood_2010_poster.jpg


Bio vs Gårdensbad ?

åhh har beslut ångest! vet inte om jag ska dra på bio med boysen i kväll eller om jag ska dra till gårdensbaad ikväll ?! hmm, shit var svårt.. bio med killarna är najs men vet inte ens om de vill ha med mig och gårdens med tjejerna och massa folk är också kul men har ingen dricka. såå i don't know what to do.. ? hjälp?

i miss u

heellooj! nu är jag hemma, idag har jag först vart i brandbergen med elin en snabis sen åkte jag hem snabbt till mamma och syrran och vi drog in till stan för att möta pappa och sedan gick vi och åt på resturangen bistrobohemo på drottninggatan gott och enkelt:) sen vid typ halv 8 så var jag och mamma på min syrras show på maxim teatern vid karlapla(östermalm). hon var jätte duktig min söta syrra. ja och nu sitter jag här och har inget att göra har pratat med bella i  telefon nyss jag saknar henne jätte mycket, den korven är i nässjö!

gillar denna bild enormt på mig och bella tagen i 7:an, lycka!

Dansshow 20-05-2010

yeeah! nu har jag nydligen eller ja kanske inte nydligen, men ialf kommit hem från dansshowen jag medverkade i på maxim teatern, ytterst kul. verkligen blir alltid lika taggad av att framföra och dansa på scen. haha men nu är jag skit trött allt gick bra ialf och mina nummer gick suveränt alla danser och all men nu ska jag hoppa in i duschen ska ju till skolan i morgon, suck! jaja, puss på er gullungar. juste fick otroligt fina roser som vanligt av mamsen och syrran:)

fina va ?


Shopaholic

lösögonfransar till balen bland annat.
från åhlens city



bh från H&M



jeans leggings från H&M




Dagens i svartvitt.


NEW BAG!

Tänkte ha denna lilla prick till balen :) man kan både ha den med kedja och som kuvertväska. jag har också hittat ett par skor från bianco, som matchar som jag ska köpa på fredag eller måndag, jippi :)




What's about L O V E?

I don't wanna love you anymore. I hate you.


just nu..

solnedgången från min altan :) haha, jätte ful bild I know. aja men nu ska jag fortsätta plugga klart med min matte och lyssna på kent :) ingen lämnas kvar vi... nanan. puss så länge!

Dagens plågar låt!



Längesen - Petter ft. Veronica Maggio

isglass

tjoo rock the micro fon. lalala. lalala. idag äre rusktigt fint väder, guys. längtar verkligen tills man kan åka moppe istället för att sitta på en hemsk buss med kvav luft. uusssch säger jag bara, bussa på sommaren stinker. aja men nu ska jag ta mig entill isglass ute i solen, hörs snart. ska verkligen uppdatera idag. puuusy

busy

tjaa alla söta blogg läsare! idag har jag haft det fullt upp, jag har målat färdigt planket för att tjäna pengar :) jag har strykt tvätten  och nu senaste timmen har jag börjar på min teknik uppgift som ska lämnas in i veckan, suuuck! men nu måste jag hoppa in i duschen och sen måste jag äta har inte ens hunnit äta idag. kyss

Saknar..

saknar tiderna med dig
saknar att känna lycka
saknar att hålla hand
saknar att hålla om någon
saknar morgon kyssen
saknar att vara nykär
saknar sommar kvällarna tsm
saknar att somna på ditt bröst
saknar ditt underbara skratt
saknar ditt fina leende
saknar ditt sätt att säga '' jag älskar dig''


Lillebror.

yees , har ju faktiskt inte berättat för er alla att jag ska få ett litet syskon till, min tredje om jag ska vara exakt. det ska bli jätte roligt faktiskt för jag har bara lille syrror än så länge så vore så trevlig med en liten busig skit unge . haha en som man kan leka med bilar med och göra kill grejer med. ja jag längtar verkligen , men det är inte så långt kvar tills lill skiten kommer, några få månader bara. haha puss (bilden är ganska gammal nu)


fin fint väder

heelojsan! idag har jag vart dålig att blogga jag vet men har haft fullt upp med att måla ( get some money). steekigt i vädret att stå och måla i bara shorts och linne. haha men sen så vid 2 tiden så åkte jag och familjen min till mina kusiner i enskede, wille fyllde 14 år :) men jag fick också träffa släkten min och farmor som vart i London, Gutemala och jag vet inte vad. Men ialf hon hade köpt presenter till alla barn som vanlig, generösa farmor, tack! bilder visas nedan . pöss

Victoria Secret ''lip gloss''


Nothin' On You - B. o.B F.t Bruno Mars



Här har ni en sköön låt, nu ska jag ta och lägga mig i sängen och titta på nya avsnittet som precis kommit ut av Vampire Diaries. god natt!

Stenbadet med skööna lirare.

tjaa. nu är jag hemma efter en låång kväll med mina bästa polare i stenbadet :) jag hade det skit trevligt ialf och jag tror de flesta hade det också. i slutet kom det ganska många :) men ialf tillbaka till ämnet, (men jävla telefon och pliiinga!) hihi aja, jag har tagit några bilder också. puuusss PS. tagna med min mobil DS.

hahah vickis, jag och bella


eric och bella sötaungar


freddy, eric och philip snöggingar


me and my sexy brothers,
yeah

OMG - Usher Ft. Will.I.Am

Favolåten just nu, tjatar sönder den dag in och ut!

Ge låten en chans och ta och lyssna på den ett par gånger. I början tänkte jag för mig själv: vad faan är det här för någon skit låt och nu I'm in love!


Ny målat och fräscht!

Heejsan! Nu har jag nyss målat mitt absolut favorit nagellack som jag alltid gillat i ca 2 år nu tror jag och det är fortfarande väldigt modernt och fint till sommaren. Det är en stark mörkblå färg som passar till allt vitt, svart och framför allt till både bleka och bruna händer. Så snyggt, jag bara älskar det och dessutom är det suveränt billigt och hittas på alla kosmetik affärer nästan, det är från Depend nr: 41 (nagellacket är ännu mörkare än vad som visas på bilderna)


Borta bra, Hemma bäst

heeelloj, nu har jag kommit hem från mina underbara kusiner och mostrar, hade en härligt kväll med familj och släkt efter dansen. dansen gick bra, fick lära oss ännu ny koregrafi och showen är typ om en vecka, shiit! jaa, ja nu måste jag sova är riktigt trött och imorgon ska jag till mina andra kusiner på födelsedagskalas, juste det skulle jag ju inte alls, jag ska vara med mina tjejer i morgon, det är ju fredag :) jippi :D. god natt på er gullepluttar! PS. jag har inte bokat någon limo än and we need to sit down and talk, girls! PS.

Limousine

Till mina tjejer: bella, elin, fanny, moa, frida. någon mer som vill med?

Jag MÅSTE veta vilka som ska vara med och åka och betala för limon, och att alla verkligen KAN betala för sin del också. nej men seriöst jag måste verkligen veta annars står vi där utan limo till balen. Räkna med att alla får betala RUNT 450 kr var och då är det typ vanlig limo med platt tv , karoke och mm. detta hittade jag på internet. hör av er tjejer! puss


klänning

Jag berättade ju att jag, bella och elin var inne i stan för några helger sen och kollade på klänningar. Alla vi blev fruktansvärt kära i en klänning som fanns på monroe i sturegallerian, klänningen kostade 4600:- och nu hittade jag en liknade klänning på modegallerian.se för ca 1700:-.

monroeworld.se



modegallerian.se

Moppe

hejhej! nu har jag bestämt mig jag ska ta moppe körkort och om jag fixar det så sa pappa att han fixar allt annat :) yeeah! så nu har jag beställt hem en sån där blankett man ska fylla i för att kunna ta körkort :) jaa, nu så håller jag på och tittar runt vart någonstans jag ska göra min utbildning, det lutar nog mot globen. yees men nu tänkte jag ringa runt some pepole. tjaaba


Gammal goding på Ipoden.


Låten jag lyssnat på mest i dag, låten får mig att tänka på sommaren och alla goda minnen.


Guys, you make my day.

hehe, här kommer dagens bilder. hope you like it!




Today.

heello, nu har jag kommit hem, har solat med frida och elin i brandbergen blev en liten picknick på vägen med myror, mums :) bilder från dagen kommer in senare, men nu ska jag plugga och sätta mig ute i solen och steekaa. pussi

Helloo I'm weridooo.


Paus

Trallala, nu sitter man här i skolan med bella och pluggar. Sista skoldagen i morgon innan lite lov, jipppi. föresten idag äre ruskigt fint väder ut och jag ska nog sola när jag kommer hem, ska springa också. Räknade ut i dag att det är exakt 1 månad kvar tills vi slutar nian, sorligt men skönt. Back top work, adíos!


Dagens Outfit

faaarsanbaloo! nu har jag kommit hem , landat och duschat. bjuder på en konstig dagen outfit bild :) goood naatt


Converse - DNA
Svarta slappa byxor - Spanien
Randig kofta - Bik Bok

I looove yaa, my absolute best friend ♥

I adore you!



(bella & jag)

moooovie time

hehe nu ska jag titta på denna töntiga film, får se om den är bra. höres!

Heeeeeey you.

tjabatjena hallå, vi säger så! nu har jag kommit hem för ett bra tag sen slutade skolan typ halv 10, vi hade bara NO labb och sen fick vi dra, faaan vad kallt det var ute vad hände med fucking värmen? shiiit asså, nu är jag sur. för några år sedan var jag negro vid den här tidpunkten för jag låg och sola varje dag när jag kom hem från skolan vid min pool, så på skolavslutningen var man neger och ni kan ju bara tänka er hur man såg ut när man kom tillbaka till skolan, svart..hihi :) aa , men nu har jag lovar mamma att plugga lite måste somsagt lämna in tekniken den här veckan, samt spanskan och matten. pusssi

Shopping









Tröja - Zara
Byxdress - H&M Divided
Sjal - H&M Divided
Nitarmband - H&M Divided


i-i-i i can make your bed rock.



löööv this soong! tar 10 sek innan den går igång :)

How to make love?

god morgon! hahah , hade värsta drömmen inatt så fantastisk. my love! ja , har en hel del grejer att ta hand om idag, igår shoppade jag ihjäl mig, pengarna är typ slut. haha visar bilder senare. men nu måste jag greja här hemma, sen får vi se vad som händer :) puss

Bal & Skolavslutnings klänning

Lite bilder på de få grejerna av dagens shopping!

Min balklänning



Detaljer



Baksida



Skolavslutnings klänning



Detaljer


Vampire Diaries

hejsan, visst är det väldigt kallt, blåsigt och tråkigt väder ute idag inte alls kul. Känner mig lite trött, sjuk och allmänt seg idag är redo för en mys fredag med pizza och film. återtillbaka till idag, idag har jag vart inne istan pch shoppat med mamma(visar bilder senare) , jag har också vart på BB( BistroBestick) :) från skolan drog jag och bella ganska tidigt så har inte fått så mycket annat gjort. men nu är mysdressen på och jag ska titta på nya avsnittet som kommit ut i natt från Vampire diaries, min älsklings serie! klicka här för att se senaste avsnittet. hare bra hörs snart

I'm bad

jaja jag vet dålig uppdatering inte alls likt mig faktiskt men.. (man ska inte säga men) jag har faktiskt vart och är fortfarande sjuk. så har inte haft någon ork. men idag är det en ny dag, solen skiner, blå himmel och jag är klar med SO-uppdraget :) kan det bli bättre? ikväll ska jag dansa också, innan ska jag kolla på skor till balen.. hihi puss


...♥

har ingen lust att skriva idag, har haft np i kemi och redovisat engelska. that's it.. VAR GÄRNA MED I MIN FRÅGESTUND!

Dagens plågar låt!


FRÅGESTUND!

Vi kör igång en frågestund! Let's go


heello

tja, soooolen är fett skön idag, det är glaasare väder. yes, men jag har hemstudiedag idag så pluggar lite. jag är så duktig har gjort klart engelskan nyss så den ska bara redovisas och nu ska jag plugga med mitt uppdrag som ska vara klart på fredag. åter till plugget.. tjarå guys

Kommentar

Frida om idag har vi tjockaaat oss:

Skulle du kunna länka din spotify lista? skulle vara skitgulligt, har gillat alla dina låtar du lagt upp hitills och skulle gärna få lyssna på din lista :)


Svar: Självklart, klicka bara på bilden nedan så har du den!


Movie time.

Nu har jag nyss landat och kommit hem från dansen, gick as bra är bara väldigt trött nu, så nu fåre ta och bli film dags, komenterar hur den var i morgon. så god natt för tillfälligt!

idag har vi tjockaaat oss.

heeejsan, idag har Jag Bella & Cayenne vart på lite äventyr. hahah nej men jag och bella sötnos drog tidigt från skolan och sen åkte vi och hämtade Cayenne (hund) och åkte till haninge och käkade donken sen tog vi en tur inne på djuraffäreren och lekte lite sen så tog vi en låååång promenix till centrum och sen nu sitter jag hemma :) jaa det var en bra dag. ikväll ska jag dansa kl halv 9 innan så kanske jag och ppappi ska besöka syster och mamma på sjukhuset. great! imorgon blire soft har nämligen hemstudiedag :) ses senare, puss


TIPS

Nu har jag precis tittat klart på filmen; It's complicated. riktigt bra faktiskt enligt min synpunkt, den fick mig att skratta ett antal gånger och handlar om drama/kärlek. Ja, bra film enligt mig. god natt


SÖS

åhh, tycker så synd om min lille plutt syster, hon är nu påväg till sjukhuset för att hon har spytt ända sen i torsdags konstant och har typ ingen ork alls, hon bara sover hela tiden och har blivit skit smal. lilla plutten min, om ett antal timmar får jag väl veta vad som händer med henne. men tror redan nu att hon blir inlagd på dropp och får stanna där ett par dagar.
Jag älskar dig syster!


hejrå

nu drar jag snart om typ 15 min, men måste bara fixa håret innan. så har lite brottom, men tja då. hörs sen och all lycka till oss att vi hittar tre söta klänningar :) puss

Balklänningar!

godmorgon mina solstrålar! gud vad fint väder det är ute idag :) jippi. om ca 2 timmar ska jag träffa elin och bella inne i stan vi ska titta på balklänningar, så har lite brådis nu m¨åste hoppa in i duschen. caio.

can't wait anymore.


Stop and Stare

god morgon alla bakisar!

lägger in lite music på lördags morgonen. tänkte ringa några av mina kompisar snart och höra hur dom mår och hur det gick för dom igår. men ska nog vänta lite de ligger nog och sover. vad ska alla göra idag? tråkigt väder är det ialf. hare bra. pussss


RSS 2.0