Mysoutfit

Gårkvällens mysoutfit!

Arlanda

Igår var jag på Arlanda brandstation(stockholms största) med räddingstjänsten. De var grymt, brandmän har världens viktigaste, coolaste och roligaste jobb. Mycket lek med vattenskotrar, tränings maskiner och fyrhjulningar men ändå är de dom som är först på plats och räddar liv. Mina idoler. Dagen var skit rolig och sen på kvällen var jag med marcus.

cool chey åker bransstång




You make me smile.





Barnvakt

Heeej! Ikväll är jag barnvakt till mina två små underbara änglar. Nathalie, Mamma och Pappa är i stan och jobbar, så vi har de mys här hemma framför robinson med pepparkakor. hihi, men nu ska jag fortsätta gulla med de goaste. pusspuss





Vinter

Today, har jag vart arg, irriterad och allmänt sur på SL. Skit asså, dom visste om de här vädret och ändå fick man vänta i 40 min på bussen imorse! Jag ska skriva ett klagomål! De stog ingenting om att bussarna var försenade i haninge på SL:s hemsida heller, så kiss my ass! Annars har skoldagen vart sooft, jag har fattat nada och jag längtar tills helgen. Passade på att ta lite fula bilder medans väntan imorse, puss!




M-ys M-åndag

Heeej! Idag har de vart en otroligt sköön måndag. Skolan var bara ovanligt slapp & rolig och hemma har jag bara mys med familjen och käkat fin middag. Imorgon börjar jag inte förens kl. 14.00 och har bara en lektion i studieteknik så de är chill. Sen på kvällen ska jag dansa. Bjuder på en bild på mig just nu, heheh fulaste ni någonsin kommer få utan smink och allt. (ansiktsmask)




Gråtfärdig låt.


Helgen

Ja då var helgen slut, känns alldeles för sorligt. Marcus har nyss åkt hem för att han ska spela match i eftermiddag. Annars så har jag bara spenderat min helg tsm med min älskling, som också sov här inatt. Men nu måste jag sätta fart, måste plugga och fixa mig sedan ska jag dansa. pusshej

sexiga marcus & jag

Saknaden är oändlig

Jag, Bella, Frida, Moa och Elin.
Ni kan säga vad ni vill, men jag kommer alltid älska er


Bastu

Tjoo! Nu har jag kommit hem från Marcus, fick skjuts hem för orkade inte åka hem i snöovädret, hehe. Nu tänkte jag hoppa in i bastun och sen lägga mig i min mjuka säng och kolla på en bra film. Vi hörs sen


I ♥ U

Ligger här med Marcus hemma hos honom. Vi har ikväll bara jäst och käkat bullar, helt enkelt tagit det lungt. Hoppas ni har en fortsatt trevlig fredag kväll. Pussar från Sandra och Marcus!

KoLlA iN

Snodde klippet från idas blogg. Där jag (den blonda) och undine dansar i skolan, måste vart i 6-7:an så himla kul och se hur jag har förändrats och ja jag gillade verkligen min kropp där. AMAZING!


NYTT

Beställde hem dessa, varma och sköna emu för 1700:- och nu igår åkte min snälla mamma och hämtade ut dom på posten. Perfekt till snövädret och minusgraderna som kommer nästa vecka. Hade på mig dessa idag och ja de var väldigt varmt och gossigt. Bilderna visar grått med dom är svarta.

Utan bilxt



Med blixt





Harry Potter

Var på Världspremiären igår av Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Den var ju grym måste jag säga! De började med att jag slutade skolan vid 5, frida och elin kom och mötte upp mig i skolan och sen stack vi till centralen och käkade på min resturang. Sen vid halv började filmen, och jag kände mig som en geek..fast egentligen är jag inte så fast i Harry Potter. hehe alla i biosalongen satt och grät, skrattade o ja allt. Jag rekomenderar filmen starkt, man vill bara fortsätta titta och se del 2 på en gång.


plugg plugg plugg

Jaa tråkigt att höra..men de är vad jag spenderar kvällen åt och så har jag haft ett peppande talk med pappa, han lär mig lite om ekonomi...hehe. Ville bara säga att jag haft en ganska ok skoldag idag. Inget spännande har hänt direkt, imorgon blir de skola och sen ska jag åka och dansa. kuul! vi hörs mer imorgon för nu ska jag fortsätta med min spanska uppsats. puss

provade en ny mascara idag, de blev sådär! haha

Godmorgon.. eller ja. Har vart uppe ganske tidigt idag, för man har ju firat pappa på farsdag med fin frukost och massa paket. Men nu så sitter jag i sängen och myser framför datan och lyssnar på music. Senare i eftermiddag ska familjen min på släkt middag/fika och jag ska dansa.

Jag just nu, trött och sliten efter att ha jobbat denna helg.



13 November 2010

Nu ska jag åka in till stan och jobba! Senare ikväll kanske jag åker hem till marcus eller så hittar jag på något annat, de återstår att se. Kom gärna och käka på BistroBestick. pusshej



Killen är charmig

Ligger just nu i sängen och myser med min lilla prins. På måndag är han två månader, tiden går så snabbt och han har redan lärt sig att skratta och lipa. Så otroligt söt och charmig, ligger han här och förgyller min dag..innan jobbet ikväll.










De gör ont att bita sig i läppen

Idag har jag konstant bitit mig i läppen, har räknat att jag just nu ligger på 11 gånger. Jaa, 11 gånger... jag driver inte. De gör så fruktansvärt ont, har aldrig någonsin hänt mig så många gånger på en dag. Ska fan sluta tugga tuggummi för några dagar, kaos! Bilden visar ingen rättvisa, men ialf.


Happiness

Heej! Vilken underbar torsdags kväll, har spenderat den framför tv:n med min pojkvän och med godis. Eftersom att torsdagar för mig är som en fredags kväll. Jag har ju nämligen ingen riktig skoldag på fredagar. aja nog med det! Ville bara tacka Bella, min bästavän också för den fina design hon fixat på min blogg.
Bjuder på en bild på oss från förra helgen, haha!


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår 
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


Ny design som ni ser! Men är de någon som ...

Ny design som ni ser! Men är de någon som vet hur man fixar till de här med bilden ?.. Vore snällt om någon kunde hjälpa mig!


Jobbat hela lunchen, änligen får man lite ...

img_5484 (MMS)

Jobbat hela lunchen, änligen får man lite mat rast! Härligt dag denna kommer bli.


tredjenovembertvåtusentio

Tjooolihallå! Dagen har tillbringats på stan med ena lillesyrran och lillebror min. Ja har somsagt vart barnvakt åt mina små änglar. Vi har käkat donken... igen ( 4:e gången denna vecka). Vi har shoppat och bara myst. Nu så sitter jag och väntar på en promenad med max och senare kommer nog min älskling hit. Ja de var allt för idag. Är rätt så slut, så ska bara chilla ikväll, för i morgon blire work at lunch. Sen ska jag sola med Bella. puss på er

Music in my ♥


Gårdagen

Igår var dagen full av fart och fläng. Först var jag och åkte go-kart med mina kära klasskompisar. De var verkligen skitkul, förutom att man blev diskad då! Senare på kvällen myste jag, Bella & Vickis på café 60. Mysigt i detta regn oväder!


Befinner mig i skogen

img_4116 (MMS)

Sitter här med bästavännen & Philip ute i skogen. Vad finns de & göra en sån här kväll? Ha en fortsatt bra måndag. Puss


RSS 2.0